top of page

BEKIJK ONZE WEKELIJKSE SELECTIE VAN NIEUWBOUWPROJECTEN EN HERKOPEN

Waarom kiest men voor de Costa Blanca Noord

Logo girl ImmoMoment 740KB.jpg
Costa Blanca Noord North ImmoMoment.jpg

Waarom kiest men voor de Costa Blanca Noord

Het kiezen voor de Costa Blanca Noord als bestemming heeft zijn eigen unieke voordelen en charmes. Hier zijn enkele redenen waarom mensen voor dit deel van de Costa Blanca kunnen kiezen:

 

1. Natuurlijke schoonheid: De Costa Blanca Noord wordt gekenmerkt door zijn prachtige landschappen, waaronder ruige kustlijnen, bergachtige gebieden en groene valleien. Het is een regio die rijk is aan natuurlijke schoonheid.

 

2. Minder massatoerisme: In vergelijking met sommige andere delen van de Costa Blanca, zoals het zuiden, is de Costa Blanca Noord over het algemeen minder druk en minder beïnvloed door massatoerisme, wat het een rustigere en meer authentieke ervaring kan maken.

 

3. Historische charme: De Costa Blanca Noord heeft enkele prachtige historische steden en dorpen, zoals Altea, Jávea, en Denia, die hun oude charme hebben behouden en vaak schilderachtige oude stadskernen hebben.

 

4. Outdoor activiteiten: Vanwege het bergachtige terrein zijn er tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen en klimmen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.

 

5. Culinaire tradities: De regio staat bekend om zijn uitstekende mediterrane keuken, met verse vis, zeevruchten en lokale specialiteiten. Je kunt genieten van heerlijke gerechten in de vele restaurants langs de kust.

 

6. Kunst en cultuur: Er zijn tal van kunstgaleries en culturele evenementen in de Costa Blanca Noord, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor liefhebbers van kunst en cultuur.

 

7. Golf: Als je van golf houdt, zijn er verschillende golfbanen in de regio, waaronder enkele van de beste in Spanje.

 

8. Gemakkelijke toegang tot de luchthavens: De Costa Blanca Noord heeft goede verbindingen met de luchthavens van Alicante en Valencia, waardoor internationale reizen gemakkelijk zijn.

 

De keuze voor de Costa Blanca Noord hangt af van je persoonlijke voorkeuren en wat je zoekt in een bestemming. Het is belangrijk om de regio grondig te verkennen en te overwegen of het aan je behoeften en verwachtingen voldoet voordat je een beslissing neemt om er te wonen of vastgoed te kopen.

IMMOMOMENT   VERKOOP - VERHUUR - MANAGEMENT - BEZICHTIGINGEN - TRANSPORT - BEMEUBELING - VERBOUWINGEN - HERSTELLINGSWERKEN

Logo ImmoMoment girl white back 575KB.png

ImmoMoment España   kantoren aan de Costa Blanca (Finestrat & Torrevieja) en de Costa Del Sol (Marbella)

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page