top of page

BEKIJK ONZE WEKELIJKSE SELECTIE VAN NIEUWBOUWPROJECTEN EN HERKOPEN

Waarom kiest men voor de Costa Calida

Logo girl ImmoMoment 740KB.jpg
Costa Calida ImmoMoment.jpg

Waarom kiest men voor de Costa Calida

De Costa Cálida, wat zich vertaalt naar de "Warme Kust" in het Spaans, is een regio in het zuidoosten van Spanje en heeft ook zijn eigen aantrekkelijke kenmerken die mensen aantrekken:

 

1. Warm klimaat: Zoals de naam al aangeeft, heeft de Costa Cálida een warm mediterraan klimaat met milde winters en hete zomers. Dit maakt het tot een populaire bestemming voor mensen die van zon en warmte houden.

 

2. Mar Menor: Deze regio staat bekend om de Mar Menor, een grote zoutwaterlagune met kalme, ondiepe wateren. Het is ideaal voor watersporten zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen.

 

3. Natuurlijke schoonheid: De Costa Cálida heeft een divers landschap, variërend van stranden tot bergen en woestijnachtige gebieden. Dit biedt mogelijkheden voor buitenactiviteiten en verkenning.

 

4. Golf: Net als de Costa Blanca, heeft de Costa Cálida verschillende golfbanen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor golfliefhebbers.

 

5. Historische steden: De regio heeft historische steden zoals Cartagena en Murcia, waar je kunt genieten van rijke cultuur, architectuur en geschiedenis.

 

6. Gezondheids- en wellnessvoorzieningen: Er zijn verschillende kuuroorden en wellnesscentra in de Costa Cálida, die ideaal zijn voor ontspanning en welzijn.

 

7. Relatief betaalbaar: In vergelijking met sommige andere kustgebieden in Spanje, kunnen vastgoedprijzen in de Costa Cálida vaak iets lager zijn, wat het aantrekkelijk maakt voor mensen met een beperkter budget.

 

8. Rustigere sfeer: In vergelijking met sommige drukkere toeristische bestemmingen in Spanje, heeft de Costa Cálida vaak een rustigere en meer ontspannen sfeer, wat het aantrekkelijk maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige levensstijl.

 

Overweeg bij het kiezen voor de Costa Cálida je specifieke interesses, zoals watersporten, golfen, of gewoon genieten van een ontspannen mediterrane levensstijl. Zoek naar de gebieden en steden die het beste aan je behoeften voldoen voordat je een beslissing neemt over het wonen of investeren in vastgoed in deze regio.

IMMOMOMENT   VERKOOP - VERHUUR - MANAGEMENT - BEZICHTIGINGEN - TRANSPORT - BEMEUBELING - VERBOUWINGEN - HERSTELLINGSWERKEN

Logo ImmoMoment girl white back 575KB.png

ImmoMoment España   kantoren aan de Costa Blanca (Finestrat & Torrevieja) en de Costa Del Sol (Marbella)

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page