top of page

BEKIJK ONZE WEKELIJKSE SELECTIE VAN NIEUWBOUWPROJECTEN EN HERKOPEN

HOEVEEL KUN JE LENEN BIJ EEN SPAANSE BANK VOOR AANKOOP VAN VASTGOED IN SPANJE?

Logo girl ImmoMoment 740KB.jpg
Lenen bij een Spaanse bank ImmoMoment.jpg

HOEVEEL KAN IK LENEN BIJ EEN SPAANSE BANK

In Spanje kunnen banken over het algemeen tot 70% tot 80% van de geschatte waarde van een woning lenen. Dit percentage kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het beleid van de individuele bank, de financiële situatie van de kredietnemer, de locatie en de waarde van de woning, en de marktomstandigheden.
Voor niet-residenten kan het soms moeilijker zijn om een hypotheek te krijgen, en het percentage dat zij kunnen lenen kan lager zijn dan voor Spaanse ingezetenen. Het is ook belangrijk op te merken dat banken meestal strengere criteria hanteren voor buitenlandse kopers en dat zij mogelijk hogere rentetarieven aanbieden voor niet-ingezetenen.
Het is raadzaam om contact op te nemen met verschillende banken en hypotheekverstrekkers om hun specifieke voorwaarden en mogelijkheden te bespreken, en om advies in te winnen bij een financieel adviseur die gespecialiseerd is in hypotheekverstrekking in Spanje.

IMMOMOMENT   VERKOOP - VERHUUR - MANAGEMENT - BEZICHTIGINGEN - TRANSPORT - BEMEUBELING - VERBOUWINGEN - HERSTELLINGSWERKEN

Logo ImmoMoment girl white back 575KB.png

ImmoMoment España   kantoren aan de Costa Blanca (Finestrat & Torrevieja) en de Costa Del Sol (Marbella)

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page