top of page

FINESTRAT - SEASCAPERESORT - SIERRA CORTINA - COSTA BLANCA
IDEAAL GELEGEN APPARTEMENTEN OP SEASCAPE RESORT MET GROTE TERRASSEN EN EXCLUSIEVE VILLA'S MET ZEEZICHT

Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.13.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.39.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.32.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.23.

                    2/3                              2                                    1                                     72m2 - 128m2m2 (excl.terr.)    

sEASCAPE RESORT is een uniek wooncomplex met 162 hoge kwaliteits luxe terrasappartementen en 20 exclusieve villa's met spectaculair uitzicht op zee en een eeuwige zon die uw levenskwaliteit naar een nieuw niveau zal tillen.

 

INSPIRATIE

Seascape resort is ideaal gelegen, met een steile helling en met prachtige toegang biedt dit resort ons de mogelijkheid om te genieten van een prachtige oriëntatie (zuid, zuidoost), de beste uitzichten, de mediterrane levensstijl, waar het interieur van de huizen net zo belangrijk is als de buiten en het leven van een relatie krijgt een andere dimensie.

 

EEN WONING OM TE SCHITTEREN

Stelt u zich eens voor hoe het is om wakker te worden in een prachtige luxewoning met uitzicht op de mooiste aller horizonten?

Een woning met een oriëntatie en indeling die de ruimtes optimaliseert en het hoogste comfort biedt, zowel overdag als 's nachts.

Stelt u zich voor dat u uw eigen huis kunt ontwerpen waarin elk detail helemaal naar uw zin is...

Als u zich dit kunt voorstellen, ziet u uw woning in dit Luxe Resort voor u.

INTELLIGENT DESIGN

Alle woningen binnen seascape resort zijn ontworpen volgens een intelligent design, zodat u dag en nacht kunt optimaliseren, evenals de binnen- en buitenruimtes om het dagelijks leven zo comfortabel mogelijk te maken.

TOEGEPASTE TECHNOLOGIE VOOR COMFORT

Ook zijn ze allemaal uitgerust met de nieuwste toegepaste technologie voor comfort: aerothermische airconditioning, thermische en akoestische isolatie met hoogwaardige materialen, zowel aan de buitenkant als tussen de woningen...

ENERGIE-EFFICIËNTIE

Om te genieten van een meer ecologische gemeenschap, hebben we bovendien gekozen voor de meest duurzame voorstellen in zijn apparatuur: armaturen met weinig lichtvervuiling, lage emissiviteitsglas op gevels en soorten met weinig waterverbruik in tuinen.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/14

Villa's met tuin (uitverkocht)

Het betreft vrijstaande of twee-onder-een-kapwoningen, gelegen aan de rand van het perceel.

Ze zijn allemaal voorzien van grote ramen, pergola's, terrassen en bieden een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee.

3 slaapkamers

2 badkamers

Souterrain met natuurlijk licht

Eigen zwembad

 

Luxe terrasappartementen

De luxe terrasappartementen maken gebruik van de getrapte architectuur van de urbanisatie, waardoor alle woningen een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee bieden.

Bovendien hebben ze door grote ramen, die het terras en de woning integreren, een uitgebalanceerd design in de verhouding tussen binnen- en buitenruimtes.

 

3 of 2 slaapkamers

2 badkamers

Pre-installatie voor jacuzzi

Parkeerruimte

Berging

Prijzen vanaf €207.000 ( voor de laatste update mail naar philip@immomoment.com)

Vind hieronder de laatste foto´s van december 2021

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/26