LA CALA DE MIJAS - APPARTEMENTEN TE KOOP / APPARTEMENTS À VENDRE

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.23.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.32.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.39.
Schermafbeelding 2019-01-15 om 17.36.13.

                    2/3/4                          2/3                                  1                                    107-170m2 (excl. terr.)   

ÉÉN VISIE

Met veel plezier presenteren wij u One Residences: de hoeksteen van een uniek luxe woondorp in het hart van de Costa del Sol.

One Residences biedt een verhoogde levensstandaard voor de bewoners en is omgeven door de natuur en is met topkwaliteit afgewerkt.

Genietend van een panoramisch uitzicht op zee, een ongeëvenaard uitzicht op de golfbaan en sensationele functies zowel binnen als buiten, zullen de huizen de eigenaars met tevredenheid en welzijn in elk aspect van hun leven schenken.

Het nauwe contact met de natuur, met bergpaden, witte zandstranden en eindeloze zomerdagen, plaatst One Residences op een zeer gewilde locatie.

Het biedt prachtige moderne huizen met ruime open formaten en zorgvuldig ontworpen Scandinavische interieurs, waar het hele jaar door van genoten kan worden, genietend van de mediterrane manier van leven. One Residences is een uitstekende ontwikkeling van slechts 77 luxe appartementen, verdeeld over een uitgestrekt 17.000 m2 aan tropische tuinen.

Door de combinatie van hedendaagse architectonische stijl, geavanceerde interieurindelingen, toegeeflijke wellnessfaciliteiten en directe verbindingen naar de natuur is er geen betere plek om naar huis te bellen.

 

 

 

 

EEN CONCEPT

Ruime, vloeiende lay-outs verwelkomen natuurlijk zonlicht en open leven. Ruimtes die een continuïteit bieden tussen het interieur en de buitenkant, om ten volle te profiteren van het buitenleven. Materialen en afwerkingen die elegantie, weelde en uber-comfort bieden dankzij slim, doordacht Scandinavisch design. Het interieur zit boordevol kwaliteitskenmerken. Keukens en badkamers zijn vervaardigd door Gunni en Trentino. Klimaatbeheersing beheerd met Aerothermia, standaard vloerverwarming en installaties voor Domotic-huisbeheer en beeld en geluid van Bang & Olufsen. One Residences is waar uw toekomstige leven begint.

 

 

 

ENIG IN ZIJN SOORT

De woningen profiteren van 9.400 m² aan uitstekende resortfaciliteiten en 7.800 m² aan mediterrane tropische tuinen, gelegen naast een prachtig overloopzwembad met een eigen bar aan het zwembad.

Het chill-outdeck rondom het zwembad is compleet met Balinese bedden, die uitkomen op een ongelooflijk wellnesscentrum.

Met luxe spafaciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een Turks bad, een sauna, een douchecircuit en een ontspanningsruimte is er geen betere plek om tot rust te komen.

Voor degenen die willen zorgen voor hun gezondheid en fitness is er ook een volledig uitgeruste fitnessruimte voor bewoners.

One Residences zorgt ook voor uw familie- en zakelijke behoeften.

U vindt er een volledig uitgerust zakencentrum en een vergaderruimte met presentatiefaciliteiten, ideaal voor ondernemers en kleine bedrijven met het gemak van thuiswerken.

Er zijn sociale en entertainmentfaciliteiten voor het hosten van persoonlijke of zakelijke functies, waaronder een Gastrobar, volledige cateringfaciliteiten en een Vinoteca.

Voor de kinderen is er een speeltuin buiten en een overdekte, geluiddichte speelkamer en een feestcentrum, de perfecte locatie voor de kinderen om samen te komen met hun vrienden in de veiligheid, beveiliging en het gemak van een vertrouwde omgeving.

Verder zal het met veel plezier genieten van hun eigen privé bioscoopruimte met 12 zitplaatsen en een indoor golfsimulator die het scala aan recreatieve faciliteiten verder uitbreidt.

Waar anders kun je genieten van de nieuwste kaskrakers, gedeeld met vrienden en familie in absolute privacy in het comfort van thuis.

Er zijn ook fantastische functies en diensten die direct kunnen worden genoten via de naburige Calanova Golf Club, inclusief kortingen en VIP-golflidmaatschap. Inwoners van One zullen een integraal onderdeel worden van deze bevoorrechte lokale gemeenschap dankzij de frontliniepositionering van zowel de baan als het clubhuis.

Eigenaars kunnen hun golfbuggy's opladen in hun eigen parkeerplaats en ritssen, minder dan 30 seconden naar het clubhuis en naar de baan.

PRIJZEN: VANAF €369.000 TOT €1.199.000 

 

CALANOVA GOLF

Calanova Golf is een prachtige golfbaan van 18 holes, par 72, gelegen in de Mijas Golf Vallei op slechts 5 minuten van La Cala de Mijas.

Gezegend met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee vanuit vrijwel alle holes en een uitstekend klimaat waardoor je het hele jaar door kunt spelen.

Het oefenterrein bestaat uit 2 hectare, met 3 verschillende driving ranges, een chipping area en een grote putting green.

Deze nieuwe oefenfaciliteiten worden aangevuld door de aanwezigheid van de Michael Campbell Golf Academy en het baanontwerp volgt de normen van de United States Golf Association (USGA) met betrekking tot tees, bunkers, rioleringen en greens.

Het Club House heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 m², met een exclusieve sociale club voor leden, een uitstekend restaurant, een prachtig terras met panoramisch uitzicht, de golfbaan, de academie, kleedkamers, kantoren, pro-shop en clubruimte gebied voor partners en buggy's.

 

LA CALA DE MIJAS

Terwijl alles wat u ooit nodig zou kunnen vinden binnen het resort zelf, La Cala de Mijas is gunstig in de buurt, en een andere van de fantastische kenmerken van de woningen is de prive-vervoersdienst aangeboden van en naar La Cala de Mijas.

One Residences is te vinden op slechts 5 minuten van deze prachtige badplaats, 20 minuten van Marbella en slechts 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

La Cala is een echte oase van eeuwige gelukzaligheid. Blending een kosmopolitische sfeer met een dorpsgevoel, La Cala is geschikt voor de levensstijl van moderne personen en hun families.

La Cala is een van de meest gewilde enclaves aan de Costa del Sol en beschikt over brede, gouden stranden met blauwe vlag en een aantal van de beste gastronomische mogelijkheden aan de kust.

 

Kenmerken

• 24-uurs receptie • Balkon • Kinderspeelplaats • Klimaatregeling - Airconditioning warm / koud • Klimaatregeling - U / F-verwarming • Close To Town • Conciërge • Landweergaven • Courtesy Bus • Overdekt terras • Domotica • Dubbel glas • Ensuite badkamer • Op maat gemaakte kledingkasten • Spelletjeskamer • Golf • Sportschool • Inifinity Pool • Jacuzzi • Keuken - volledig ingericht • Nieuwe ontwikkeling • Panoramisch uitzicht • Verwarmde pool • Sauna • Zeezicht • Beveiliging - 24-uurs beveiliging • Beveiliging - Elektrische blinds • Beveiliging - Entry Phone • Beveiliging - gesloten complex • Solarium • Opslag • Bijkeuken • Houten vloer

UNE VISION

C'est avec grand plaisir que nous vous présentons One Residences: la pierre angulaire d'un village résidentiel de luxe unique au cœur de la Costa del Sol.

One Residences offre aux résidents un niveau de vie plus élevé.

Elle est entourée par la nature et finie avec une qualité supérieure.

Bénéficiant d’une vue panoramique sur la mer, d’une vue imprenable sur le parcours de golf et de fonctions sensationnelles à la fois à l’intérieur et à l’extérieur, les maisons apporteront aux propriétaires satisfaction et bien-être dans tous les aspects de leur vie.

Le contact étroit avec la nature, avec des sentiers de montagne, des plages de sable blanc et des journées d'été sans fin, place One Residences dans un lieu très prisé.

Il propose de belles maisons modernes avec des dimensions ouvertes spacieuses et des intérieurs scandinaves soigneusement conçus, qui peuvent être appréciés toute l'année, en appréciant le mode de vie méditerranéen.

One Residences est un excellent développement de seulement 77 appartements de luxe répartis sur 17.000m2 de jardins tropicaux. Grâce à la combinaison d'un style architectural contemporain, d'aménagements intérieurs avancés, d'installations de bien-être indulgentes et de liens directs avec la nature, il n'y a pas de meilleur endroit pour appeler chez soi.

 

UN CONCEPT

Les plans spacieux et fluides accueillent la lumière naturelle et la vie ouverte.

Des pièces assurant une continuité entre l’intérieur et l’extérieur, afin de tirer pleinement parti de l’extérieur. Des matériaux et des finitions qui offrent élégance, luxe et plus de confort grâce à un design scandinave élégant et bien pensé.

L'intérieur est plein de caractéristiques de qualité.

Les cuisines et les salles de bain sont fabriquées par Gunni et Trentino. Régulation climatique gérée avec Aerothermia, chauffage au sol standard et installations de gestion domotique domotique, son et image de Bang & Olufsen.

One Residences est l'endroit où commence votre vie future.

SIMPLE DANS SON TYPE

Les propriétés bénéficient de 9.400 m² d'excellentes installations de villégiature et de 7.800 m² de jardins tropicaux méditerranéens, situés à côté d'une belle piscine à débordement avec un bar privé.

La terrasse de détente autour de la piscine est équipée de lits balinais, qui mènent à un incroyable centre de bien-être.

Avec des installations de spa luxueuses, comprenant une piscine intérieure chauffée, un bain à remous, un bain turc, un sauna, un circuit de douche et un espace de détente, il n'y a pas de meilleur endroit pour se détendre. Pour ceux qui souhaitent prendre soin de leur santé et de leur forme physique, un gymnase entièrement équipé est à la disposition des résidents.

One Residences prend également en charge les besoins de votre famille et de votre entreprise.

Vous trouverez un centre d'affaires entièrement équipé et une salle de réunion dotée d'installations de présentation, idéale pour les entrepreneurs et les petites entreprises, avec la commodité de travailler à domicile.

Il existe des installations sociales et de divertissement pour l'organisation de réceptions personnelles ou professionnelles, y compris un bar gastronomique, une restauration complète et une vinothèque.

Pour les enfants, il y a une aire de jeux extérieure, une salle de jeux couverte et insonorisée et un centre de fête, le lieu idéal pour que les enfants se réunissent avec leurs amis dans la sécurité, la sûreté et la commodité d'un environnement familier.

De plus, il profitera avec plaisir de sa propre salle de cinéma privée de 12 places et d'un simulateur de golf intérieur qui élargira encore la gamme d'installations de loisirs.

Où pouvez-vous profiter des dernières superproductions partagées avec vos amis et votre famille en toute intimité dans le confort de votre foyer? Il existe également des fonctionnalités et des services fantastiques qui peuvent être appréciés directement par le club de golf voisin Calanova, notamment des réductions et un abonnement VIP au golf.

Les résidents de One deviendront une partie intégrante de cette communauté locale privilégiée grâce au positionnement de première ligne de la piste et du pavillon.

Les propriétaires peuvent recharger leurs voiturettes de golf dans leur propre parking et leurs fermetures à glissière, en moins de 30 secondes pour le club-house et la piste.

PRIX: À PARTIR DE €369.000 JUSQU'À €1.199.000

 

 

CALANOVA GOLF

Calanova Golf est un magnifique parcours de golf de 18 trous, par 72, situé dans la vallée de Mijas Golf, à seulement 5 minutes de La Cala de Mijas.

Bénéficiant d'une belle vue sur la mer Méditerranée depuis presque tous les trous et d'un excellent climat qui vous permet de jouer toute l'année.

La zone de pratique consiste en 2 hectares, avec 3 différents terrains d’entraînement, une zone de gravillon et un grand green.

La présence de la Michael Campbell Golf Academy vient compléter ces nouvelles installations et la conception de la piste est conforme aux normes de la USGA (United States Golf Association) en matière de tees, bunkers, égouts et greens.

Le Club House a une superficie de plus de 3 000 m², avec un club social exclusif pour les membres, un excellent restaurant, une belle terrasse avec vue panoramique, le parcours de golf, l’académie, des vestiaires, des bureaux, un pro-shop et une salle de club pour partenaires et buggies.

 

LA CALA DE MIJAS

La Cala de Mijas est idéalement située à proximité, et le service de transport privé offert depuis et vers La Cala de Mijas est une autre des caractéristiques fantastiques de cette propriété.

One Residences se trouve à seulement 5 minutes de cette belle station balnéaire, à 20 minutes de Marbella et à seulement 30 minutes de l'aéroport de Malaga.

La Cala est une véritable oasis de bonheur éternel.

Alliant une atmosphère cosmopolite à une atmosphère de village, La Cala convient au style de vie des personnes modernes et de leurs familles.

La Cala est l'une des enclaves les plus recherchées de la Costa del Sol.

Elle possède de larges plages dorées avec des drapeaux bleus et certaines des meilleures opportunités gastronomiques de la côte.

 

Caractéristiques

• Réception 24 heures • balcon • aire de jeux pour enfants • Climatisation - Climatisation chaud / froid • Contrôle climatique - Chauffage U / F • Près de la ville • La conciergerie • Vues du pays • Bus de courtoisie • terrasse couverte • Domotique • Double vitrage • Salle de bain • Armoires encastrées • Salle de jeux • Le golf • Gym • Piscine Inifinity Jacuzzi • Cuisine - Entièrement équipée • Nouveau développement • Vues panoramiques • Piscine chauffée Sauna • vue sur la mer • Sécurité - Sécurité 24 heures • Sécurité - Stores électriques • Sécurité - Téléphone d'entrée • Sécurité - Complexe fermé • solarium • Espace de rangement • Buanderie • Parquet

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
IMMO MOMENT SPANJE ESPAGNE SPAIN TE KOOP A VENDRE FOR SALE