top of page
ImmoMoment Espana_edited.jpg
ImmoMoment Markten Costa Blanca..jpg

Week markten Costa blanca

 

 

Albir

Zondag Mercadillo in het centrum van Albir op het grote publieke parkeer terrein aan de Avenida del Albir. Een algemene markt met ongeveer 130 kramen. Van 7.00u tot 15.00u.

Alicante

Maandag – Zaterdag, Mercado Central. Een grote overdekte markt in een prachtig historisch gebouw. Avda. Alfonso X El Sabio, 10, 03004 Alicante. Vanaf 7.30u tot 14.30u. Schitterende afdelingen voor vis, groente en fruit, en nog veel meer. Parkeerplaatsen in de buurt, maar er is beperkte parkeerruimte.

Donderdag & Zaterdag, Mercadillo Teulada vlak bij de Arena ( het stadion van Hercules Alicante). Algemene, grote, onoverdekte markt. Tussen Calle Gran Vía, Calle Teulada, en Calle Campo de Mirra. Van ongeveer 8.00u tot 14.00u.

 

Almoradi

Zaterdag, Mercadillo rondom de Plaza de la Constitucion, in het centrum van de stad bij de kerk. Buitengewoon grote, algemene markt. Doet wat Spaanser aan dan de vele andere grote markten, maar uiteraard hier ook volop toeristen. De markt is in de straten in de wijde omgeving van de eerder genoemde kerkt. Met gezellige terrasjes in de straatjes, dus echt even een paar uurtjes voor het bezoek reserveren.

 

Altea

Dinsdag, Mercadillo aan de Calle Filarmónica. Grote algemene markt met ook veel groente en fruit. Van ongeveer 8.00u tot 14.00u.

Benidorm

Zaterdag & Zondag, El Cisne. Kleine maar buitengewoon gezellige rommel- en antiekmarkt. Met live-muziek, overdekte terrasjes en Leo de Kaasboer met een zeer uitgebreid assortiment kaas. Carretera nacional N-332 Km. 124 dicht bij camping Beniso. Van ongeveer 8.00u tot 13.30u, maar de horeca gaat door. Parkeren naast de markt op een grote parkeerplaats.

Woensdag & Zondag, Mercadillo Pueblo. Avenida de L’Admirall Bernat de Sarrià naast het Hotel Barceló Pueblo. Van ongeveer 8.00u tot 13.30u.

 

Calpe

Zaterdag, Weekmarkt aan de Avenida del Norte en Avenida Puerto de Santa María. Ongeveer van 8.00u tot 14.00u.

 

Woensdag, Rommelmarkt aan de Avenida País Valencià ( dicht bij het Municipal de Deportes (gemeentelijk sportcentrum). Van ongeveer 8.00u tot 14.00u.

 

Callosa d’En Sarrià

Maandag & Zaterdag, Aan de Calle Costera de la Presó vanaf ongeveer 8.00u tot 14.00u. Algemene markt.

 

Denia

Maandag – Zaterdag, Mercado Municipal. Algemene markt met extra aanbod aan bijv. groente en fruit op bepaalde dagen. Calle Magallanes. Van ongeveer 7.00u tot 14.00u.

 

Maandag – Vrijdag, Vismarkt bij de haven van Denia. Van ongeveer 15.30u tot 18.00u kun je de visserschepen binnen zien komen varen. Dan vanaf ongeveer 17.00u kun een verse vis kopen, waarbij het vanzelfsprekend is dat er een geweldig aanbod aan Middellandse Zeevis en schelpdieren te zien is.

 

De onoverdekte, algemene weekmarkt. Aan de Explanada de Torrecremada. Van ongveer 8.30u tot 14.00u.

El Campello, Woensdag, Bij Plaza St. Christol lez Alés en in de straten vlakbij het gemeentehuis (Ayuntamiento) is er markt ongeveer van 8.00 tot 14.00 uur. Het is een algemene markt met een overdekt gedeelte voor groente en fruit. Dat laatste deel is buitengewoon druk en gezellig. Parkeren kun je prima in de straten in de omgeving. Er zijn zelfs wat parkeerterreinen ( onverhard ).

 

Elche

Maandag & Zaterdag, Algemene markt op Plaça de la Fruita van 8.00u tot 14.30u.

 

Guardamar del Segura

Zondag, Mercado del Campo. De markt is te bereiken vanaf de CV-895 die tussen Guardemar de Segura en Rojales loopt. Door de drukte met auto’s op die CV-895 ziet u wel hoe je op de markt kunt komen. Het is een zeer drukke en gezellige markt en een echte “eetstraat”. Men kan er ontbijten en lunchen in talloze restaurantjes veelal Engels en Duits. Echte de moeite waard om een op zondag een paar uur door te brengen.

 

Woensdag, Algemene markt aan de Plaza de la Iglesia van ongeveer 8.00u tot 13.30u. Ruim 300 kramen.

Ibi, Maandag, Algemene markt aan de Calle Ramón y Cajal van ongeveer 9.00u tot 13.30u. Ongeveer 125 kramen.

 

Gran Alacant

Donderdag, Gran Alacant behoort tot Santa Pola maar ligt Noordelijker. De markt is van ongeveer 9.00u tot 14.00u aan de Avenida Canarias. Een uitgebreide markt met groente, fruit en allerlei andere producten.

ImmoMoment Markten Costa Blanca.jpg

Javea

Donderdag, Mercadillo aan de Plaza de la Constitución is er een algemene markt van ongeveer 8.30u tot 14.00u. Ongeveer 130 kramen.

 

La Nucia

Zondag, Rastro, grote rommel- en antiekmarkt aan de Avenida Porvilla en het industrieterrein. Gezellige markt met heel veel kramen en tussendoor kan men zo her en der iets snacken. Er is ook een restaurantje. Parkeren vlak bij de markt, maar ben je laat, dan moet je wel eens een aardig stukje lopen. Van ongeveer 8.00u tot 15.00u. 700 Kramen.

 

Maandag, Mercadillo aan de Calle Joaquín Berenguer. Kleine algemene markt van ongeveer 8.00u tot 14.00u.

 

Parcent

Maandag, Ongeveer van 8.00u tot 13.30u aan de Plaça del Poble. Algemene markt.

 

Petrer

Maandag, Ongeveer van 8.00u tot 14.00u aan de Calle La Huerta. Algemene markt. Petrer, Werkdagen, Mercado Central. Ongeveer van 8.00u tot 14.00u aan de Calle del Mercado Central. Groente, fruit, vlees, vis.

 

Pinoso 

Woensdag & Zaterdag, El Pinós. Algemene markt aan de Plaza Colón de Pinosa van ongeveer 9.00u tot 14.00u. Ongeveer 50 kramen.

 

Rojales

Donderdag, Vlak bij het gemeentehuis in het centrum. Parkeren aan de Malecón del Soto ( als er nog plek is ) en de markt zelf is aan de Calle Albéniz Rojales, Zondag, El Zoco, vanaf de Ciudad Quesada moet je San Miguel de Salinas aanhouden (CV-940). Lijkt een beetje op de markt in Guardamar. Heel internationaal, veel aanbod ( zelfs luxe Duitse broodjes ) en tussen de kramen diverse restaurantjes waar men kan ontbijten en lunchen. Ook beslist de moeite waard om eens te bezoeken. Grote parkeerplaatsen dus je raakt er de auto probleemloos kwijt.

 

San Miguel de Salinas

Zaterdag, Rastro Castillo de Conesa. Van San Miguel de Salinas ( in de buurt van Torrevieja) de Carretera de Rebate 1 ( dus richting Rebate rijden). Een geweldig nep-kasteel met een echte rommelmarkt. Heel anders dan de andere rommelmarkten, want de invloed van de Arabische kooplui is er groot. Voldoende parkeerplaatsen bij en rondom de markt en op zonnige dagen volle terrassen. Van ongeveer 8.30u tot 13.00u.

 

Santa Pola

Zaterdag, Carretera Elche – Santa Pola, vlakbij het Rode Kruis. Uitgebreide, algemene markt met veel aanbod aan groente en fruit van ongeveer 9.00 tot 14.00 uur. Santa Pola, Maandag, Carretera Elche – Santa Pola, vlakbij het Rode Kruis. Algemene markt van ongeveer 9.00u tot 14.00u.

Dagelijks, Mercado Central: Plaza Maestro Quislant ongeveer van 9.00u tot 14.00u. Overdekte markt voor o.a. groente, fruit, vis, vlees.

 

Torrevieja

Vrijdag, op het terrein naast het waterpark Aquapolis Torrevieja, Alle dagen, Paseo Marítimo de la Libertad. Souvenirs, horloges, etc.

 

Villajoyosa

Donderdag, Van ongeveer 9.00u tot 13.30u aan de Avenida Carles Llorca i Baus. Algemene markt.

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page