MALAGA - COSTA DEL SOL

1/13
1/3

Uw Moment voor Malaga
 Málaga, de op één na grootste stad van Andalusië en de op vijf na grootste stad van Spanje, is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Málaga.

De stad ligt aan de Middellandse Zee, aan de toeristische Costa Del Sol en op 135 kilometer afstand van de Straat van Gibraltar.

1/9
1/2

Málaga wordt omgeven door de Heuvels van Axarquía en doorkruist door twee rivieren de Guadalhorce en de Guadalmedina die beiden uitmonden in de Middellandse Zee.

In Malaga ervaar je het stijlvolle stadsleven aan een zonnige kust, en geniet je van het bezoeken van bijzondere musea en boetieks, prachtige gebouwen en de ontspannen Spaanse levensstijl. 

1/1

Enkele bezienswaardigheden

 

Kathedraal van Malaga

Een bezoek aan Spanje is niet compleet zonder de Rooms-katholieke religie te verkennen. De Kathedraal is daar een perfecte plek voor, met adembenemend bouwwerk van binnen en buiten.

1/1

Alcazaba

Dit Arabische verdedigingskasteel biedt fantastisch uitzicht over de stad en de haven; de perfecte plek om een panoramafoto te schieten.

1/7

Picasso museum

In de stad waar de grote meester werd geboren staat een gebouw wat op zichzelf al prachtig is, en waar je binnen ook nog eens geweldige voorbeelden van Picasso's werk ziet.

1/2

Costa Del Sol

Voetjes moe van al het wandelen? Laat ze lekker in het zand glijden aan één van de beroemdste kusten in Europa. Kom vroeg voor een rustiger bezoek.

1/3

Castilla de Gibalfaro

De klim naar dit kasteel kun je het beter in de ochtend of de namiddag maken, als de hitte beperkt is. Niet geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.

 

1/1

Guadalhorce rivierreservaat

Een paradijs om vogels te spotten, ook amateurfotografen komen met de geweldige panorama's aan hun trekken. Goed te bereiken per auto of bus 10 vanuit het centrum van Malaga.

Museo de Malaga

De tentoonstellingen in het Museo de Malaga zijn verdeeld in schone kunsten en archeologie. Gesloten op maandag

1/3

Te koop in Malaga

Appartementen

Malaga bezienswaardigheden ImmoMoment Costa Del Sol.jpg

Te koop in Malaga

Villa's

Malaga bezienswaardigheden ImmoMoment Costa Del Sol...jpg
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
IMMO MOMENT SPANJE ESPAGNE SPAIN TE KOOP A VENDRE FOR SALE
  • IMMO MOMENT
UP OMHOOG EN HAUT.jpg
BIV erkend vastgoedmakelaar Immo Moment.

ERKEND BIV VASTGOEDMAKELAAR 

                           BIV 507.591                                AGENT IMMOBILER RECONNU 

IPI 507.591  

         

           KANTOREN IN BELGIË EN SPANJE      BUREAUX EN BELGIQUE ET EN ESPAGNE

 

Philip@ImmoMoment.com     

                      +32 475 70 55 55                         Fanny@ImmoMoment.es   

 +34 630 691 310

Info@ImmoMoment.es

 +34 951 550 565

Schermafbeelding 2019-02-08 om 16.06.53.

Kantoren   -    Bureaux

Franklin Rooseveltlaan 430 - 9000 Gent     Carrer de Colombia, 4, 03509 Alicante     Centro Commercial Guadalmina IV, Local 1, 29678 Marbella

Philip@ImmoMoment.com                                                                                                                                                        Fanny@ImmoMoment.es