top of page

HERENHUIS MET TUIN TE WETTEREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beschrijving

Deze centraal gelegen herenwoning beschikt over bijzonder karaktervolle ruimtes, gesitueerd rond een aangenaam en ruim terras.

De woning is een 6-tal jaar geleden grondig verbouwd waarbij het karakter en de sfeer kon worden behouden ondanks het creëren van enkele strakke ruimtes.

Bij het binnenkomen ervaart men de uitstraling van de hall waarop het bureel en eetplaats (40m²), een vestiaire (10m²), een toegang tot de kelder en een gastentoilet aansluiten.

Hier is ook de connectie met de aanbouw terug te vinden die is ingericht met een ruim salon (33m²), keuken (14m²) met aansluitend een ruime berging (17m²).

Op het verdiep vinden we 4 aangename slaapkamers (22m², 18m², 13m², 10m²), een ruime badkamer (8m²) en de toegang tot een bijzonder grote geïsoleerde zolder (70m²) die nog kan worden ingericht tot extra slaapkamers of een grote hobbyruimte.

Deze woning is dus uitermate geschikt voor mensen die zoeken naar ruimte in een karaktervol kader maar toch in het centrum van Wetteren waardoor dit op wandelafstand is van de scholen, rusthuizen, ziekenhuis, winkels, … -

Meer info: bel 0475 70 55 55

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page