top of page

Garanties op uw nieuwe woning

Wat wordt gedekt?

Uw huis is normaal gesproken één van de grootste investeringen die u zult doen. Wanneer u een huis koopt, net als wanneer u een auto of een belangrijk apparaat koopt , dient een garantie te worden opgenomen in uw aankoop. Er worden duizenden componenten gebruikt in de constructie van een woning er er zijn tientallen verschillende vaklieden, professionals en vaardigheden gebruikt voor het ontwerp en de bouw. Alleen sterke, klantgerichte, betrouwbare en ervaren bouwbedrijven kunnen al deze elementen samenbrengen onder één uitgebreide garantie.

Er is een garantie van 15 jaar, opgesplits in drie hoofdcategorieën:

Eerste 5 jaar - Materiaal en Vakmanschap
Voor de eerste 5 jaar staat het Care Team voor u klaar om u te helpen met eventuele punten die u heeft in uw nieuwe woning. 

U krijgt garantie dat de woning is gebouwd in overeenstemming met de bouwnormen die voortkomen uit de bouwvoorschriften en dat deze vrij is van gebreken in afwerking en materialen voor een periode van 5 jaar vanaf de datum van bezit. Materialen en afwerking welke gedekt worden door de garantie omvatten datgene dat geleverd en geïnstalleerd is, de werknemers en derden welke rechtstreeks onder contract werken. 

Eerste 5 jaar - Bescherming tegen Waterlekkage
U krijgt garantie dat de gebouwschillen (dak, gevels, ramen en deuren) en de funderingsmuren vrij zijn van waterpenetratie gedurende de eerste 5 jaar na eerste ingebruikname. 

Jaar 1 tot 15 - Bouwkundige Gebreken
Garantie dat uw woning beschermd wordt tegen bouwkundige gebreken gedurende vijftien jaar vanaf de datum van bezit. Bouwkundige gebreken houden in gebreken in afwerking of materialen welke vermoedelijk een nadelig effect hebben op de functionaliteit van de dragende delen van de woning, zoals fundamenten, palen, keldermuren, balken, vloerbalken, dragende muren en dakspanten. 

Wat gebeurt er indien ik mijn woning verkoop?
Als de woning wordt verkocht gedurende de garantieperiode blijft de resterende garantiedekking bij de woning ten behoeve van volgende kopers. Een aantrekkelijk verkooppunt! U hoeft hier tevens niets voor te doen omdat de garantie automatisch wordt overgeheveld naar de nieuw eigenaar.


 

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page