FINESTRAT - COSTA BLANCA

1/18
1/3

Uw Moment voor Finestrat
 Finestrat is een Spaanse gemeente met Cala de Finestrat als badplaats aan de Costa Blanca, ligt ten Zuiden van Javea, Moraira en Altea, boven Benidorm. 

Finestrat ligt aangebouwd tegen Villajoyosa en Benidorm. Men kan er bergsporten, zoals bergbeklimmen, fietsen of bergwandelen, beoefenen, omdat op slechts een paar kilometer afstand van het strand de berg El Puig Campana ligt.

1/4
1/2

De Puig Campana is één van de bekendste attracties in de regio Alicante. Wil je een mooie klimtocht maken, dan is er veel fysieke inspanning nodig om de piek van 1.406 meter te bereiken. Hou je van wandelen en ben je op zoek naar een mooie en uitdagende route - de vijftien kilometer rond Puig Campana is de wandeling die je moet doen tijdens je verblijf in de omgeving.

De beroemde geschiedenis van ‘Puig Campana’, de meest karakteristieke berg van Alicante. 
De inkeping die aanwezig is in de westelijke top van Puig Campana gaf aanleiding tot enkele legendes, in werkelijkheid tot meerdere versies van eenzelfde legende. Roldán en de Puig Campana, ...een prachtige legende over liefde.

 

Deze prachtige liefdes legende speelt zich rond de berg Puig Campana bij Finestrat en Benidorm. Als je hier naar boven kijkt naar de berg kun je aan de zijkant een groot vierkant gat zien, ook wel “Tajo de Roldán” genoemd. Wanneer je dit van ver bekijkt lijkt het of er een vierkantig stuk is uitgehakt in de berg. 
De legende ontstond wanneer er iemand het eiland voor Benidorm en Cala de Finestrat in verband bracht met het ontbrekende stuk in de berg..

1/1

Aan de voet van de berg ligt Melia Villaitana Golf,

1/1

Bahia Golf,

1/1

Asia Gardens,...

1/1

Cala Finestrat is een strand dat in de gemeente Villajoyosa naast het Playa de Poniente in Benidorm ligt en zeer aantrekkelijk is vanwege de nabijheid van andere kleine stranden die deze twee steden vrijwel met elkaar verbinden.

1/1

Het is een strand met normale afmetingen (300m) met fijn, goudgeel zand en helder, rustig water, reden waarom het sinds 1988 elk jaar de blauwe vlag, onderscheiding van de EU., toegekend heeft gekregen. Het kent een uitzonderlijk microklimaat dankzij het feit dat het strand door de bergen tegen de wind uit het zuiden beschut wordt.

1/3

Cala de Finestrat. Het stukje strand waar heel wat mensen graag komen het ganse jaar door om te genieten van de zon, het strand en de vele restaurants.

1/2

Te koop in Finestrat

Appartementen

ImmoMoment Camporrosso Village  Finestrat Costa Blanca....jpg

Te koop in Finestrat

Villa's

Finestrat Costa Blanca Spanje ImmoMoment Spain.....jpg
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
IMMO MOMENT SPANJE ESPAGNE SPAIN TE KOOP A VENDRE FOR SALE
  • IMMO MOMENT
UP OMHOOG EN HAUT.jpg
BIV erkend vastgoedmakelaar Immo Moment.

ERKEND BIV VASTGOEDMAKELAAR 

                           BIV 507.591                                AGENT IMMOBILER RECONNU 

IPI 507.591  

         

           KANTOREN IN BELGIË EN SPANJE      BUREAUX EN BELGIQUE ET EN ESPAGNE

 

Philip@ImmoMoment.com     

                      +32 475 70 55 55                         Fanny@ImmoMoment.es   

 +34 630 691 310

Info@ImmoMoment.es

 +34 951 550 565

Schermafbeelding 2019-02-08 om 16.06.53.

Kantoren   -    Bureaux

Franklin Rooseveltlaan 430 - 9000 Gent     Carrer de Colombia, 4, 03509 Alicante     Centro Commercial Guadalmina IV, Local 1, 29678 Marbella

Philip@ImmoMoment.com                                                                                                                                                        Fanny@ImmoMoment.es