Spanje-Estepona (Costa Del Sol)

Nieuwbouw-appartementen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen: vanaf 230.000 euro

 
Plaats: Selwo/Estepona (Costa Del Sol)
Type: Appartement - Slaapkamers: 3  - Living: 1 - Badkamers: 3  - Garage - Gemeenschappelijk zwembad en tuin
Beschrijving

Oasis 325

Uw huis in de zon 325 dagen per jaar

Oasis 325 beschikt over 215 exclusieve huizen die speciaal zijn ontworpen om te genieten van de mediterrane levensstijl.

De op het zuiden gerichte positie, het royale glaspartij en de ruime terrassen zorgen voor een optimaal gebruik van zonlicht.

Binnenin is de zorgvuldige lay-out gericht op het verbeteren van het sociale leven en het beschermen van de privacy van de meest intieme kamers van het huis.

De open ruimte met de keuken, woonkamer en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras.

Met een oppervlakte van meer dan 30 vierkante meter en een glazen balustrade, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

 

GEBIED NATUUR EN ALLES WAT U NODIG HEEFT

Oasis 325 is uitzonderlijk gelegen halverwege tussen Estepona en Marbella.

De verhoogde ligging biedt een ongeëvenaard uitzicht over de kustlijn van de Middellandse Zee.

De natuurlijke kwaliteit van de site wordt aangevuld door uitstekende toegang tot de hoofdwegen aan de kust.

Met de luchthaven van Málaga, luxe hotels, restaurants met een Michelin-ster, golfbanen, paddle- en tennisbanen, ziekenhuizen en winkelcentra, biedt dit deel van de kustlijn van Málaga alle voorzieningen die u nodig heeft om de levensstijl te waarborgen die u altijd al wilde.

 

BUITEN EEN WERELD APART Oasis 325 is de materialisatie van een ontwerp dat comfort en plezier biedt. De hoge kwaliteit van de materialen wordt aangevuld door een hypermodern ontwerp, gemaakt door de vooraanstaande architect Joaquín Torres en zijn A-cero Studio.

Een project dat ook opmerkelijk is voor de oriëntatie van de huizen en hun interieur, speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van natuurlijk licht en het gebruik van gemeenschappelijke ruimtes te bevorderen.

De grote terrassen en ruime kamers gaan door in de gemeenschappelijke, open en aangelegde gebieden. Het grote zwembad ligt in het centrum van Oasis en biedt een plek om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.

Door de gebouwen beschermd tegen de buitenkant en omgeven door de natuur, heeft het water het uiterlijk van een natuurlijk meer, privé en sereen.

 

KWALITEITEN SPA EN GYMNASTIEK Oasis 325 biedt zijn eigenaars een exclusieve, complete SPA waar ze kunnen ontspannen en zich kunnen onderdompelen in het ontspannende water van het zwembad, genieten van een ruime jacuzzi en de verbinding verbreken in een atmosfeer die tot in het kleinste detail is ontworpen voor een complete ervaring.

Betreed de SPA en laat je vervoeren ver weg van het hectische leven van de Costa del Sol.

De directe toegang vanuit de tuin nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de fantastische faciliteiten die worden aangevuld met een gedeelte met kleedkamers en badkamers.

 

KWALITEITEN SPA EN GYMNASTIEK

Oasis 325 biedt zijn eigenaars een exclusieve, complete SPA waar ze kunnen ontspannen en zich kunnen onderdompelen in het ontspannende water van het zwembad, genieten van een ruime jacuzzi en de verbinding verbreken in een atmosfeer die tot in het kleinste detail is ontworpen voor een complete ervaring.

Betreed de SPA en laat je vervoeren ver weg van het hectische leven van de Costa del Sol.

De directe toegang vanuit de tuin nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van de fantastische faciliteiten die worden aangevuld met een gedeelte met kleedkamers en badkamers.

Bij Oasis 325 wordt je dagelijkse workout een andere manier om te ontspannen en voor je grootste schat te zorgen: je lichaam.

Met dit in gedachten hebben we een ruime kamer geconditioneerd met cardio- en trainingsapparatuur van topkwaliteit.

Gebieden die worden gebruikt voor stretching, yoga en een multifunctionele ruimte waar u kunt genieten van een breed scala aan activiteiten met uw familie en vrienden.

 

Wenst u meer info: bel 0475 70 55 55 of mail ons:

 

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
IMMO MOMENT SPANJE ESPAGNE SPAIN TE KOOP A VENDRE FOR SALE