top of page
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND

ELVIRIA - COSTA DEL SOL

Uw Moment voor Elviria
  Elviria is een Spaanse deelgemeente van Marbella met een prachtig strand, tal van Chringuitos en bars, gelegen ten Zuiden van Calahonda en Cabopino en ten Noorden van Los Monteros. 

Elviria is heel populair bij toeristen.
Reizigers van over de ganse wereld bezoeken dit gebied om van de prachtige natuurlijke scenario's te genieten.

De stranden in dit gebied bieden veel ontspanning en plezier aan de bezoekers. Er zijn heel wat pijnbomen, kurken en eiken in dit gebied. Vanuit de heuvels van Elviria genieten toeristen van adembenemende uitzichten op de natuurlijke schoonheid.

In 2003 werd de oprichting en ontwikkeling van de beroemde Santa Maria Golf & Country Club op internationaal niveau gepland. 

Op de internationaal bekende Santa Maria Golf & Country Club ,de uitdagende 18-holes golfbaan, kunt u genieten van een dagje golfen in goed gezelschap.

Elviria is niet heel groot qua oppervlakte en heeft een matige bevolking met lage bevolkingsdichtheid. Er zijn heel wat Spanjaarden in Elviria die Engels praten. 

Ongeacht uw leeftijd of interesses biedt Elviria u de kans om de perfecte accommodatie te vinden en te genieten van een fantastische vakantie.

Elviria is al lang een populaire vakantiebestemming en is de thuisbasis van het vijf-sterren Don Carlos Hotel en het beroemde Nikki Beach, strandlcub.

Stranden
Elviria is, zoals de meeste urbanisaties langs de kustweg, verdeeld in twee ruime delen. Het strand en de bergen.
Goudkleurige zandstranden liggen langs de weg tussen Fuengirola tot Marbella, en Elviria is dus geen uitzondering. Er zijn een aantal geweldige faciliteiten op het strand, waaronder uitstekende eetgelegenheden en watersporten.

Het beroemde "Nikki Beach" ligt aan het strand van het Don Carlos hotel en is bestemd voor degenen die wensen zonnenbaden in stijl, vergezeld met dj's. Daar is het zowel overdag als 's nachts steeds feest.

Vanuit het dorpscentrum van Elviria, gaat u de heuvels op, langs de "Santa Maria Golf" en bereikt u het gebied dat bekend staat als La Mairena, een prachtige biosfeer omgeving, met waarschijnlijk één van de beste uitzichten op de Middellandse Zee. Vanaf hier kunt u zelf de Sierra Nevada en Afrika bewonderen (op een heldere dag). U kunt er wandelen door het prachtige natuurlijke landschap.

ELVIRIA APPARTEMENT TE KOOP IMMOMOMENT.....jpg
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page