top of page
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND

PLAYA FLAMENCA - COSTA BLANCA ZUID

Uw Moment voor de Playa Flamenca
Playa Flamenca is een residentiële urbanisatie welke is gelegen aan de Oostelijke kustlijn van de Costa Blanca Zuid, in het bijna meest zuidelijke deel van de provincie Alicante en op 4 km ten zuiden van
Torrevieja.

Playa Flamenca is het gehele jaar door populair voornamelijk tijdens het zomerseizoen als toeristen en mensen met een tweede woning naar deze locatie trekken vanwege de mooie zandstranden en de vele faciliteiten.

Playa Flamenca bestaat uit 2,4 km² strandappartementen en -villa's.
Playa Flamenca is een gewilde locatie voor internationale toeristen met diverse nationaliteiten die ervoor kiezen een vakantiewoning te kopen.

De stad valt onder de jurisdictie van de gemeente Orihuela in het zuiden grenzend aan La Zenia en landinwaarts in het westen aan Villamartin.

In het noordoosten grenst Playa Flamenca aan een onontgonnen natuurgebied dat zich 1,2 km uitstrekt in de richting van het strandresort van de Punta Prima.

Het binnenland van de Playa Flamenca, ten westen van de kustweg N-332, neemt iets meer dan 85% van het totale gebied in beslag. Het merengrote deel van de moderne bouwpromoties in de afgelopen jaren hebben dan ook plaatsgevonden op deze locatie, met nieuwe commerciële centra zoals De Zenia Boulevard en en tal van recreatiefaciliteiten.

De Playa Flamenca heeft 3 mooie witte zandstranden met proper en veilig zwemwater met een traditionele Spaanse strandbar (Chiringuito).

De promenade in de playa Flamenca is een breed, betegeld en verhard wandelpad met zicht op de Middellandse Zee. De promenade van Playa Flamenca heeft  een speeltuin voor de allerkleinsten en tal van openbare zitplaatsen. Daarnaast wordt deze promenade gekenmerkt door hoge palmbomen welke zorgen voor een mooi uitzicht.

De promenade bestaat uit een kleine parade van commerciële ondernemingen als een bistro, lokale winkeltjes en restaurants, waaronder het plaatselijk gerenommeerde Lobster Restaurant waar elke dag verse visgerechten worden geserveerd.

Het winkelcentrum Zenia Boulevard is vlot verbonden en biedt extra winkel- en recreatiemogelijkheden. Zij die op zoek zijn naar rust en open groene velden: er zijn 3 18-hole golfbanen in de nabij omgeving, Villamartin, Las Ramblas, en Real Club de Campoamor resort. Allemaal op minder dan 10 minuten rijden met de wagen.

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
bottom of page