Spanje-Javea (Costa Blanca)

Nieuwbouw-villa met zeezicht, 3 slaapkamers & zwembad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vraagprijs: 1.250.000 euro (prijs onder voorbehoud van wijziging)

Plaats: Javea - Alicante (Costa Blanca)
Oppervlakte grond: 871m2
Bewoonbare oppervlakte: 193m2 
 
Type
Luxe-villa - Slaapkamers: 3  - Living: 1 - Toiletten: 2    
Open terras - Kelder - Zwembad - Parking - Barbecue - Airconditioning - Verwarming - Alarm - Zeezicht
Bergzicht - Internet - 0,9 km van zee - Bouwjaar: 2016
 
Beschrijving

Villa 'Mi Capricho'. Design en comfort verenigd in een uniek en exclusief project dat zojuist is afgerond.

Moderne villa van nieuwbouw in een van de meest gewaardeerde gebieden van de Costa Blanca - Balcón al Mar in Javea (Alicante / Spanje).

Het is gelegen in de paradijselijke omgeving van de Kaap van de Nao, in een verhoogd gebied op ongeveer 100 meter boven de zeespiegel, en omringd door beschermde dennenbossen, baaien en uitzichtpunten, die misschien wel de mooiste van de Spaanse Middellandse Zee zijn. kust.

Factoren die een uniek microklimaat bieden.

Uitgerust met alle infrastructuren, heeft het ook een tennisclub minder dan 900,00 m, die de liefhebbers van deze sport zal verrukken.

En op dezelfde afstand in een andere zin, de toegang voor voetgangers tot de exclusieve baai van Pluto en de badzone van de grot Llop Marí.

En in een straal van 2-3 km vindt u de prachtige baaien van La Granadella, Portixol, La Barra, El Pom, La Barraca, La Sardinera, Calla Blanca, enz.

Vanuit het hele huis kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de zee, de kliffen van La Granadella, aan het einde van Moraira en onderaan de Rots van Ifach.

Het huis was ontworpen op een enkele verdieping en kreeg voorrang bij deze beslissing waardoor het oppervlak werd verkleind, wat op zijn beurt voor extreem comfort heeft gezorgd.

Gebouwd met de hoogste kwaliteit en meest avant-gardistische materialen van vandaag, met een project van de internationaal gerenommeerde Spaanse architect mevrouw Esther Santos, gespecialiseerd in exclusieve huizen met werken uitgevoerd in onder andere Madrid, Ibiza, Jávea en New York.

Omdat veel van hen zijn gepubliceerd in gespecialiseerde tijdschriften vanwege hun innovatieve voorstellen en goede smaak, zijn anderen in verschillende gemeentehuizen geclassificeerd als bouwkundig erfgoed, evenals reclamespots, tv-opnamen, enz...

En waarvan het resultaat een vrijstaand is huis dat perfect is geïntegreerd in de omgeving, dat opvalt door zijn fantastische uitzicht op de zee, zijn indrukwekkende natuurlijke omgeving, de nabijheid van prachtige en exotische baaien die toegankelijk zijn, zoals de duikkreek in slechts tien minuten lopen, of zijn uitkijkpunten met ongelooflijke uitzichten.

Onder het motto 'less is more' van Mies van der Rohe en het toeziend oog van een geweldige vrouw werd dit unieke huis gebouwd.

Buitenkant bekleed met kalkstucwerk en microcemento vloeren, allemaal in witte talk, omdat ze overeenkomen met de prachtige en nette mediterrane huizen, om de zon weer te geven en minder warmte te absorberen.

Duidelijke sensatie versterkt door het gebruik van glazen en jaloezieën ook wit, de laatste gemotoriseerd voor maximaal comfort en met een schuivend en op te heffen schrijnwerk van roestvrij staal Technal roestvrij staal met breuk van thermische brug en enorme afmetingen, zodat het interieur en de buitenkant te vinden zijn verrukkelijk in het zicht, uitbreiding van de heerschappij aan de horizon en de Middellandse zee.

De glazen hebben dubbele beglazing, gevormd door een lage emitterende lucht naar het binnenste van het huis met Argon-gasluchtkamer, om de thermische doorlaatcoëfficiënt ervan te verbeteren, condensatie te voorkomen, koude wandeffecten en een aanzienlijke energiebesparing voor de gebruiker.

Bovendien heeft het een goed geplande tuin met een minimum aan onderhoud, parkeergelegenheid voor twee voertuigen, een solarium van 46 m² als ¨chill out¨ met BBQ voor buitenfeesten, enz.

Het heeft de nieuwste technologie, het heeft een air-conditioning voor ACS en verwarming, deze ondervloer met domotica die overal ter wereld in gebruik kan worden genomen, naast het hebben van een pelletketel als een ander alternatief, dat het huis van de hoogste beoordeling geeft wat betreft energie-efficiëntie (A).

AC (airconditioning); Natuurlijk ventilatiesysteem met thermische brugbreuk door het RENSON-systeem; ACS zonder uitgaven door zonne-energie gevangen door een plaat op het dak; LED verlichting; Wifi;

Perimeter en binnen alarm met camera, met nacht / dag gedeeltelijke modus, totale controle vanaf mobiele applicatie; Druppelirrigatie; Omheind perceel, enz. In slechts één verdieping vinden we de ruime woonkamer met de geïntegreerde en volledig uitgeruste keuken en het camouflagesysteem, met uitgang naar het terras of strand van het ¨infinity¨ type zwembad met een watervaldouche met een waterglijbaan. de zee.

Drie slaapkamers. Een van hen heeft een eigen badkamer met een eigen badkamer en een andere kamer, die de rest van de kamers delen.

Dit uitzonderlijke huis is bedoeld voor mensen met een brede en moderne geest, intelligent en praktisch.

Wie wil zijn tijd wijden aan het plezier van zijn zintuigen.

Wenst u meer info over dit pand en de aankoop van een onroerend goed in Spanje,
neem gerust contact op, wij helpen u graag verder! Bel 0475 70 55 55. 

 

 

Javea

LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
Immo Moment Philip Cnudde Fanny Denorme

ERKEND BIV VASTGOEDMAKELAAR: BIV 507.591                                                                            AGENT IMMOBILER RECONNU: IPI 507.591

KANTOREN IN BELGIË EN SPANJE                                                                                                          BUREAUX EN BELGIQUE ET EN ESPAGNE

immomoment@gmail.com       +32 475 70 55 55                                                                                     +34 951 550 565       +34 630 691 310

UP OMHOOG EN HAUT.jpg
  • IMMO MOMENT
BIV erkend vastgoedmakelaar Immo Moment.
Schermafbeelding 2019-02-08 om 16.06.53.