SPANJE - CASARES (ALCAZABA LAGOON)  

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN TE KOOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJZENvanaf €269.000  

(informeer naar de beschikbare units en prijzen: mail ons via het formulier onderaan deze pagina)

 
LOCATIE: Casares (Costa Del Sol) 
 
 
TYPE: Appartementen en penthouses  - 2/3 slks - 2badks - gemeenschappelijk zwembad - parking - bouwjaar: 2018/2019
 
 
BESCHRIJVING
Alcazaba lagune is de residentiële ontwikkeling van uw dromen, die zich uitstrekt over meer dan 40.000 m2 met exotische tuinen.
Een ontwikkeling van gebouwen met een opvallend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren voor de op het zuiden gerichte woningen.
Het kristalheldere water van de lagune is altijd helder en het mooiste landschap omringt het.
Een paradijs voor tal van watersporten, zoals paddle-surfen, kanoën, zeilen, kitesurfen en windsurfen, enz ...
 
De eerste Crystal Lagunes die in Europa worden gebouwd, voor het exclusieve gebruik van de residentiële ontwikkeling van de ALCAZABA-lagune: een wooncomplex in moderne mediterrane stijl in Casares, een bevoorrechte zone aan de Costa del Sol.
 
De derde fase van de ontwikkeling biedt 78 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers en lofts met spectaculaire terrassen.
 
De Costa del Sol geniet van een van de bijzonder speciale ecosystemen van Europa.
Niet alleen heeft het een uitzonderlijk aantal zonnige dagen, het is ook beschermd tegen de winterwinden door een bergketen en heeft een milder klimaat in de zomer.
 
Uitstekende transportverbindingen, luchthavens in de buurt en alle diensten van Marbella tot Gibraltar: golfbanen, restaurants en commerciële gebieden, jachthavens, hotels, ziekenhuizen en scholen.
 
Lagune ALCAZABA ligt binnen de grenzen van het dorp Casares, een "wit dorp", bekend om de schoonheid van zijn wandelroutes, en met de beste baaien om te zwemmen, vissen en duiken.
 
Lagoonwoningen bieden een woonervaring van hoge kwaliteit: luchtige woonruimtes die uitkomen op balkons en terrassen, plekken om te genieten van de ware stijl van het mediterrane leven.
Alle woningen hebben afzonderlijke individuele opslagruimten, een ondergrondse garage en liften; ze zijn voorzien van airconditioning om je koel te houden, en centrale verwarming, satelliet-tv.
Afwerkingen van hoge kwaliteit voor het ontwerp van het interieur, zoals de met marmer ingerichte badkamers en keukens in sommige appartementen.
De derde fase van de ontwikkeling biedt 78 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers en lofts met spectaculaire terrassen.
1/10

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND