BENITACHEL - COSTA BLANCA

1/12
1/3

Uw Moment voor Benitachel
 Benitachell, Poble Nou de Benitatxell, gemeente  van de Valenciaanse Gemeenschap, gelegen in het noordoosten van de provincie Alicante, in de regio Marina Alta, toeristische benaming Costa Blanca

De stadskern van Benitachell ligt landinwaarts, maar het gemeentelijk grondgebied omvat ook 2 kilometer kustlijn aan de Middellandse Zee. 

1/2
1/3

Het gemeentelijk grondgebied van Benitachell strekt zich uit over ongeveer 12 vierkante kilometer, en bestaat uit twee goed te onderscheiden delen: enerzijds, een zone in het noordoosten met zachte glooiingen, gewijd aan de landbouw en anderzijds, het kustgebied, naar het zuiden gericht, zeer bergrijk, met grote en abrupte kliffen waartussen enkele baaien opduiken.

Tegenwoordig treft men nog steeds een rijk landschap van amandel- en muskaatdruiventeelt aan, doorspekt met  "riu-raus", de typische landbouwconstructies waarin de rozijnen gedroogd werden. Daarnaast zijn er ook tal van urbanisaties en bebouwingen zoals de urbanisatie, Cumbre Del Sol, die voor grote activiteit gezorgd hebben op het gebied van diensten en aandacht voor het toerisme.

1/2

Het kustgebied van Poble Nou de Benitachell is zeer ruig, met spectaculaire kliffen en uitkijkplaatsen van waaruit men de mooiste zee-uitzichten van de Costa Blanca kan bewonderen. Tussen de kliffen in treffen we prachtige stranden en baaien aan: De baaien, Cala de los Tiestos, Cala del Llebeig en het strand, Playa del Moraig. 

1/2

Playa del Moraig is een ideale plek om te baden en aan onderwatersport te doen. Op het strand zelf bevindt zich de grot, “Cova dels Arcs”, een indrukwekkende grot met een onderwaterroute.Het is een gemeente met een strategische ligging, dichtbij toeristische gemeenten zoals Teulada, Moraira en Javea, en op slechts 90 kilometer van de stad Alicante. 

1/1

Poble Nou de Benitachell beschikt over alle diensten, sporten, golf, wandelroutes, en een feestrijke cultuur die haar oorsprong en tradities bewaart. Het is een gemeente die haar essentie in stand heeft weten te houden, met een moderne mentaliteit, respect voor de tradities en een oprechte eenvoud en gastvrijheid.

1/2

Te koop in Benitachel

Appartementen

16 CAMPORROSSO SAETAImmoMoment Calpe apartmentsCalpe ImmoMoment    .jpg

Te koop in Benitachel

Villa's..

15 CAMPORROSSO SAETAImmoMoment Calpe apartmentsCalpe ImmoMoment    .jpg
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND
IMMO MOMENT SPANJE ESPAGNE SPAIN TE KOOP A VENDRE FOR SALE
  • IMMO MOMENT
UP OMHOOG EN HAUT.jpg
BIV erkend vastgoedmakelaar Immo Moment.

ERKEND BIV VASTGOEDMAKELAAR 

                           BIV 507.591                                AGENT IMMOBILER RECONNU 

IPI 507.591  

         

           KANTOREN IN BELGIË EN SPANJE      BUREAUX EN BELGIQUE ET EN ESPAGNE

 

Philip@ImmoMoment.com     

                      +32 475 70 55 55                         Fanny@ImmoMoment.es   

 +34 630 691 310

Info@ImmoMoment.es

 +34 951 550 565

Schermafbeelding 2019-02-08 om 16.06.53.

Kantoren   -    Bureaux

Franklin Rooseveltlaan 430 - 9000 Gent     Carrer de Colombia, 4, 03509 Alicante     Centro Commercial Guadalmina IV, Local 1, 29678 Marbella

Philip@ImmoMoment.com                                                                                                                                                        Fanny@ImmoMoment.es