Benijofar-Costa Blanca

Nieuwbouw villa's - 3 slaapkamers - 2 badkamers / Villas nouvellement construites - 3 chambres - 2 salles de bains

1/12

Prijzen

344.900 euro (terrein 288m2)

354.900  euro (terrein 291m2)

(excl. zwembad/solarium/meubelen)

389.900 euro

(terrein 286m2: incl. solarium, zwembad en meubelen) 

 
Plaats: Benijofar ( Costa Blanca)
Bewoonbare opp.: 188m2
Oppervlakte percelen: 286 tot 291m2 
 
Type
Villa's met tuin, parking en optioneel zwembad
 
Beschrijving

Een uniek project met 5 iconische panden naast de hoofdstraten van de stad Benijofar in het hart van de Costa Blanca. Benijofar ligt op slechts 10 minuten rijden van de lange, witte zandstranden van Guardamar en op 20 minuten rijden van de luchthaven van Alicante met regelmatige vluchten door heel Europa.

 

Dit project  ligt net buiten de hoofdstraat van de stad, zodat alle voorzieningen op korte loopafstand liggen; bars, restaurants, banken, apotheek, medisch centrum, gemeentehuis, school, enz. waardoor het een van de perfecte plekken is om een ​​nieuw huis te vinden aan de Costa Blanca van Spanje.

 

De bevoorrechte omgeving biedt adembenemende uitzichten op de bergen van de Sierra de Callosa en de uitgestrekte groene sinaasappelboomgaarden van de Vega Baja van de Costa Blanca.

 

Dit project is een klasse apart en is in alle opzichten uniek en heel anders dan uw gewone accommodaties in de omgeving.

Het beschikt over een enorme 140m2 bebouwd woonoppervlak op een perceel van ongeveer 288 m2 met een enorm 30m2 zwembad op een prachtig aangelegde tuin.

Als je dit fantastische huis betreedt, zul je een ongelooflijke hoogte van de woonkamer vinden met een bijna zwevende doorgang op de eerste verdieping.

Deze werkelijk verbluffende functie geeft de accommodatie zijn naam en karakter, en onderscheidt zich van al het andere aan de Costa Blanca.

Het balkon aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht met een grote slaapkamer die leidt naar het met inloopkast en een eigen badkamer.

De woonkamer is een enorme kamer met hoge plafonds, de perfecte plek om te genieten van een volledig en ontspannen leven in Spanje.

De verbazingwekkende nieuwe project is iets waar de Costa Blanca al lang op zit te wachten en nu werkelijkheid is geworden.

 

Kenmerken

3 slaapkamers

2 badkamers

10x3 zwembad

300 m2 perceel

Prachtig uitzicht

Ensuite slaapkamer

Inloop kast

Eigen perceel

Naast de weg parkeren

Opslagruimte

Bijkeuken

Hoge plafonds

Eigentijds ontwerp

Op loopafstand van voorzieningen

Douchekasten en schermen

Binnen- en buitenverlichting

Prix

344.900 euro (288m2 de terrain)

354.900 euros (291m2 de terrain)

(hors piscine / solarium / mobilier)

389.900 euro 

(terrain 286m2: solarium, piscine et mobilier inclus) 

 

Lieu: Benijofar (Costa Blanca)

Surface habitable: 188m2

Surface: 286 à 291 m2

 

Type

Villas avec jardin, parking et piscine en option

 

Description

Un projet unique composé de 5 bâtiments emblématiques à côté des rues principales de la ville de Benijofar, au cœur de la Costa Blanca.

En voiture, Benijofar se trouve à seulement 10 minutes des longues plages de sable blanc de Guardamar et à 20 minutes de l'aéroport d'Alicante avec des vols réguliers à travers l'Europe.

 

Ce projet se situe juste en dehors de la rue principale de la ville, de sorte que toutes les installations soient à une courte distance de marche. bars, restaurants, banques, pharmacie, centre médical, mairie, école, etc. ce qui en fait l'un des endroits parfaits pour trouver une nouvelle maison sur la Costa Blanca en Espagne.

 

La zone privilégiée offre une vue imprenable sur les montagnes de la Sierra de Callosa et les vastes orangeraies vertes de la Vega Baja de la Costa Blanca.

 

 

Ce projet est une classe à part et est unique à tous égards et très différent de votre hébergement habituel dans la région.

Il dispose d'un immense espace de vie construit de 140 m2 sur un terrain d'environ 288 m2 avec une immense piscine de 30 m2 sur un magnifique jardin paysager.

 

Lorsque vous entrez dans cette maison fantastique, vous trouverez une hauteur incroyable du salon avec un passage presque flottant au premier étage.

Cette caractéristique vraiment extraordinaire donne à l’hébergement son nom et son caractère et se distingue de tout ce qui se trouve sur la Costa Blanca.

Le balcon sur le devant offre une vue magnifique et comprend une grande chambre avec dressing et salle de bain privée.

Le salon est une immense pièce avec de hauts plafonds, l'endroit idéal pour profiter d'une vie pleine et relaxante en Espagne.

Ce nouveau projet étonnant attend depuis longtemps la Costa Blanca et est devenu réalité.

 

 

Caractéristiques

3 chambres

2 salles de bain

Piscine 10x3

Terrain de 300 m2

Belle vue

Chambre à coucher

Dressing

Propre parcelle

Parking au bord de la route

Espace de stockage

Buanderie

Hauts plafonds

Design contemporain

À distance de marche des commodités

Cabines de douche et écrans

Éclairage intérieur et extérieur

1/17
LOGO IMMOMOMENT TE KOOP IN SPANJE A VEND